Παραδοχή από τον άσο του ΑΠΟΕΛ: «Ο Απόλλωνας μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά…»

Παραδοχή από τον άσο του ΑΠΟΕΛ: «Ο Απόλλωνας μπορούσε να τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά…»

Μιλώντας στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport FM 104.0, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που είχε και έχασε ο Απόλλωνας για να στεφθεί πρωταθλητής.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο Απόλλωνας είχε ευκαιρίες για να τελειώσει το πρωτάθλημα πιο γρήγορα. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι μαζί μας μετά το 4-0 του ΓΣΠ, όπου αν μας κέρδιζε και στο Τσίρειο, θα είχαμε σοβαρά προβλήματα.

Μετά ήταν ο αγώνας με την ΑΕΚ εκτός έδρας και στο τέλος, το παιχνίδι με εμάς στο ΓΣΠ, όπου είχε την ευχέρεια για δύο αποτελέσματα και δεν τα κατάφερε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.