Το… παράπονο του από Γιοβάνοβιτς και η αποκάλυψη για Ούχριν!

Το… παράπονο του από Γιοβάνοβιτς και η αποκάλυψη για Ούχριν!

Ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super Sport FM 104.0 και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε σους προπονητές που ξεχώρισε στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο κ. Γιοβάνοβιτς είναι ένας σπουδαίος και δύσκολος προπονητής. Και ο κ. Γκέραρντ για την τότε εποχή, ήταν μαέστρος και κατάφερνε να παίρνει το μάξιμουμ από τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Θεωρώ ότι έχεις να πάρεις ακόμα και από έναν προπονητή που δεν σε πάει. Για παράδειγμα, εγώ με τον κ. Ούχριν έχασα μερικές προπονήσεις και μου είπε να πάω δανεικός, όμως είπα τότε στον πρόεδρο, ότι δεν ήθελα να πάω πουθενά. Η απόρριψη κάποιες φορές, μπορεί να σε δυναμώσει.

Και με τον κ. Γιοβάνοβιτς ένιωθα ότι υπήρχε αδικία, όμως καταλάβαινα πως ότι έκανε, το έκανε για το καλό σου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE