ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε από βράχο ύψους τριών μέτρων - Ανάσυρση τραυματία από ΕΜΑΚ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε από βράχο ύψους τριών μέτρων - Ανάσυρση τραυματία από ΕΜΑΚ

Έπεσε από βράχο σε παραθαλάσσια περιοχή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20.10 την Τρίτη (22/5) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για ανάσυρση τραυματία (71 ετών) από δύσβατη παραθαλάσσια περιοχή μετά από πτώση από βράχο ύψους 3 μέτρων πάρα το χωριό Αγ. Θεόδωρος Επαρχίας Λάρνακας.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα και όχημα καταρριχήσεων.

Για την ανάσυρση του τραυματία έγινε χρήση ειδικού φορείου  και ακολούθως αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από  την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Ο τραυματίας παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE