ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Θα μπορούσαν να μείνουν άστεγοι για ένα... πλυντήριο ρούχων!

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Θα μπορούσαν να μείνουν άστεγοι για ένα... πλυντήριο ρούχων!

Πυρκαγία ξέσπασε σε κουζίνα οικίας, την οποία ευτυχώς η Πυροσβεστική κατάφερε να περιορίσει μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού. 

Η ώρα 15.41 της Τρίτης (22/) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε κουζίνα διώροφης οικίας στην οδό Ερμού στην Ορόκλινη.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ορόκλινης ‘ Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.33.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν οι πάγκοι της κουζίνας, οι ηλεκτρικές συσκευές ενώ από τον καπνό ζημιές υπέστη η βαφή, η ηλεκτρική εγκατάσταση και το περιεχόμενο ολόκληρης της κατοικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των οχημάτων και χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών.

Οι ένοικοι απουσίαζαν από την οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε πλυντήριο ρούχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE