To σήκωσε και φέτος ο Βινίσιους!

To σήκωσε και φέτος ο Βινίσιους!

Πέρσι τον Μάιο ο Πάουλο Βινίσιους, είχε υπογράψει την κατάκτηση του κυπέλλου του Απόλλωνα, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα στον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ. 

Έφυγε μερικές μέρες μετά από τη Λεμεσιανή ομάδα, για οικονομικούς λόγους. Πήγε στην Ρουμανική Cfr Κλουζ, με την οποία πριν τρεις μέρες… σήκωσε το πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Βραζιλιάνου αμυντικού, κέρδισε με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφφ, την Βιτορούλ του Χάτζι. Τερμάτισε πρώτη, με ένα βαθμό διαφορά από την Στεάουα. 

Είχε συνολικά 34 συμμετοχές ο Βινίσιους στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 4 γκολ. Πέρσι με τον Απόλλωνα είχε σημειώσει 6 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE