Για να βάλουν πίεση στον Βάλε…

Για να βάλουν πίεση στον Βάλε…

Τα τελευταία χρόνια, κατά καιρούς, λέγεται ότι η διοίκηση πρέπει να φέρει έναν τερματοφύλακα ψηλού επιπέδου για να βάλει (περισσότερη) πίεση στον Μπρούνο Βάλε. 

Πήγαν να το κάνουν πέρσι με τον Bαλεντίν Κογιοτσάρου, αλλά ο Ρουμάνος κίπερ επειδή δεν έπαιρνε λεπτά συμμετοχής, ζήτησε να την… κάνει για την πατρίδα του.

Πήγε στην Βιτορούλ Κοστάντζα τον Ιανουάριο, με την οποία είχε 13 συμμετοχές. Η τελευταία του ήταν την περασμένη Κυριακή με την πρωταθλήτρια Cfr Κλουζ του Πάολο Βινίσιους.  Ο Κογιοτσάρου είναι μόλις 22 χρόνων. 

Το ρεπορτάζ λέει, ότι διοίκηση και προπονητής, έχουν αποφασίσει να… κοιτάξουν για τερματοφύλακα που θα έχει την προοπτική να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπρούνο Βάλε.

Έγινε 35 χρόνων πριν ένα μήνα ο Πορτογάλος, για τη συγκεκριμένη θέση είναι παίχτες που φοράνε τα γάντια μέχρι να… σαρανταρίσουν.

Όμως, όσο μεγαλώνει, είναι φυσιολογικό να μην έχει την ευλυγισία και τα αντανακλαστικά που είχε στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.