Έριξε ΑΚΥΡΟ ο Λαβόρδε!

Έριξε ΑΚΥΡΟ ο Λαβόρδε!

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε ως γνωστόν έφυγε από την Κράσνονταρ και αυτή την στιγμή παραμένει ελεύθερος και ψάχνει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη…

Οι συμπατριώτες του πάντως δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και με ρεπορτάζ τους ασχολούνται με τον Κολομβιανό και για το επόμενο του βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μάλιστα κάποια ΜΜΕ της Κολομβίας γράφουν για τις επαφές του που είχε (έχει) με την Ανόρθωση για επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενώ κάποια άρθρα αναφέρουν ότι και στην χώρα του κάποιες ομάδες τον έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι και τον έχουν προσεγγίσει για να αγωνιστεί εκεί.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως δεν βλέπει με καθόλου θετικό μάτι στο να αγωνιστεί στην πατρίδα του και με φιλικό τρόπο έκλεισε την πόρτα σε όσους τον προσέγγισαν. 

Πάντως το όνομα του Λαβόρδε θα γραφτεί και θα παίξει το όνομα του σε πολλές ομάδες και από την στιγμή που παραμένει ακόμη ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι θα να είναι ακόμη πιο «καυτό», για το που θα καταλήξει ο Κολομβιανός πρώην άσσος της «Κυρίας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE