Παράνοια για τις φανέλες του Σιβού και των συμπαικτών του!

Παράνοια για τις φανέλες του Σιβού και των συμπαικτών του!

Η εθνική ομάδα της Νιγηρίας θα έχει δύσκολο έργο σε αυτό το Μουντιάλ.

Κόντρα σε Αργεντινή (έχει βαρεθεί να την βρίσκει μπροστά της στα Μουντιάλ), Κροατία και Ισλανδία, οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση δεν είναι αρκετές. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο για την ομάδα και αυτό έχει να κάνει με τις… φανέλες της.

Κι όμως, η φανέλα της εθνικής Νιγηρίας αρέσει… τρελά. Σύμφωνα με την εταιρία που ντύνει τους «Αετούς» υπάρχουν ήδη 3 εκατομμύρια αιτήσεις (!) για μια φανέλα της εθνικής, η οποία πάντως θυμίζει… αρκετά στον σχεδιασμό την δεύτερη φανέλα της εθνικής Γερμανίας το 1988, αλλά και φανέλα της Δανίας από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Οι παραγγελίες δε σταματούν να έρχονται καθώς η φανέλα παραπέμπει σε αυτήν που φορούσαν το 1994, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Μουντιάλ, όπου συμμετείχαν στον όμιλο με Αργεντινή, Βουλγαρία και φυσικά την Ελλάδα.

sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE