ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος 'πιάστηκε' να τρέχει με όχημα πολυτελείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος 'πιάστηκε' να τρέχει με όχημα πολυτελείας

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Τροχαία Λεμεσού το απόγευμα της Πέμπτης (24/05) μετά από καταγγελία πολίτη ότι ανήλικος οδηγεί όχημα με ταχύτητα στον παραλιακό της πόλης.

Ο Αξιωματικός υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού ενημέρωσε άμεσα τα μέλη της Τροχαίας όπως εντοπιστεί και ανακοπεί το συγκεκριμένο όχημα πολυτελείας καθώς στο τιμόνι βρισκόταν ανήλικος.

Αμέσως, αστυνομικοί έσπευσαν στον Μόλο και εντόπισαν ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οδηγός ήταν 15χρονος μαθητής. Ακολούθως ο ανήλικος μεταφέρθηκε στην Αστυνομία και ταυτόχρονα ενημερωθήκαν οι γονείς του.

Ο ανήλικος ανακρινόμενος ανάφερε πως πήρε τα κλειδιά και δεν τον γνώριζαν οι γονείς του. Μάλιστα είπε πως ο πατέρας του απουσιάζει στο εξωτερικό.

Υπό την παρουσία της μητέρας του, κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου για σωρεία τροχαίων αδικημάτων.

Όπως μας αναφέρθηκε ο 15χρονος ειναι απο την Ρωσία και οδηγούσε όχημα BWM X5 με υπερβολική ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».