ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προληπτικά κρατήθηκαν στο νοσοκομείο οι δύο πυροσβέστες

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προληπτικά κρατήθηκαν στο νοσοκομείο οι δύο πυροσβέστες

Δύο πυροσβέστες νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τραυματισμό τους το βράδυ της Παρασκευής (25/5) στο αεροδρόμιο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ βυτιοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου Λάρνακας, λάμβανε μέρος σε άσκηση που είχε στόχο την άμεση ανταπόκριση της Υπηρεσίας σε επεισόδιο στο δίαυλο του αεροδρομίου.

Σε κάποια στιγμή ενώ το βυτιοφόρο έστριψε σε δεξιά στροφή για να μεταβεί στο δίαυλο του αεροδρομίου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα οι δύο Πυροσβέστες που βρίσκονταν εντός του οχήματος να τραυματιστούν ελαφρά.

Με ασθενοφόρο οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς και κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο χειρουργικό τμήμα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού του αεροδρομίου, της ΑΔΕ Λάρνακας και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Τα αίτια ανατροπής του βυτιοφόρου εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE