ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

Εξαιρετικά ψηλή ήταν η τροχαία κίνηση τη Δευτέρα (28/5) και δεν έλειψαν τα προβλήματα στους δρόμους της Κύπρου.

Μάλιστα, ο δρόμος μετά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και προς τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα δεν επέτρεπε ούτε στην Αστυνομία να προχωρήσει.

Τόσα πολλά ήταν τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν εν ολίγοις ακινητοποιημένα, που ήθελε περίσσια υπομονή για τους οδηγούς.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρης Ευριπίδου, κατέθεσε τη δική του πληροφόρηση.

Οι οδηγοί, όπως είπε, δεν επέτρεπαν στην Αστυνομία να προχωρήσει με σκοπό να διενεργήσει έλεγχο, όντες δυσαρεστημένοι για την τροχαία κίνηση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE