ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

Εξαιρετικά ψηλή ήταν η τροχαία κίνηση τη Δευτέρα (28/5) και δεν έλειψαν τα προβλήματα στους δρόμους της Κύπρου.

Μάλιστα, ο δρόμος μετά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και προς τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα δεν επέτρεπε ούτε στην Αστυνομία να προχωρήσει.

Τόσα πολλά ήταν τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν εν ολίγοις ακινητοποιημένα, που ήθελε περίσσια υπομονή για τους οδηγούς.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρης Ευριπίδου, κατέθεσε τη δική του πληροφόρηση.

Οι οδηγοί, όπως είπε, δεν επέτρεπαν στην Αστυνομία να προχωρήσει με σκοπό να διενεργήσει έλεγχο, όντες δυσαρεστημένοι για την τροχαία κίνηση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE