ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Προς το Εκλογικό Συνέδριο – Ο Λιλλήκας και οι υπόλοιποι

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Προς το Εκλογικό Συνέδριο – Ο Λιλλήκας και οι υπόλοιποι

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων η Τρίτη (29/5) για τη Συμμαχία Πολιτών.

Ενόψει του Εκλογικού Συνεδρίου της 17ης Ιουνίου μέλη και στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητες από τις 09:00-12:00.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις για τις οποίες μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είναι αυτή του Προέδρου, του Αναπληρωτή Προέδρου, τριών Αντιπροέδρων, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή Οικονομικών Θεμάτων, 15 μελών της Πολιτικής Συγκλήτου και 6 Προέδρων των Επαρχιακών Επιτροπών.

Ο Γιώργος Λιλλήκας, που φαίνεται να κατεβαίνει στον στίβο του Εκλογικού Συνεδρίου χωρίς ανθυποψήφιο θα υποβάλει υποψηφιότητα στις 12:00 και θα προβεί σε δηλώσεις.

Η Συμμαχία Πολιτών, ούσα κοινοβουλευτική δύναμη, έχει ήδη προβεί σε καταστατικές αλλαγές, ενώ στοίχημα είναι η «Κοινωνική Δημοκρατία», με την οποία τιτλοφορήθηκε το Καταστατικό Συνέδριο.

Θέλει, οπωσδήποτε, να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών συνθηκών και να ανακτήσεις τις δυνάμεις που έχασε τον τελευταίο χρόνο με τον διχασμό και την αποχώρηση σημαντικών στελεχών και των δύο βουλευτών, Παύλου Μυλωνά και Άννας Θεολόγου.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE