ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανεμοστρόβιλος ‘κτύπησε’ χωριό – Έκλεισε κύριος δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανεμοστρόβιλος ‘κτύπησε’ χωριό – Έκλεισε κύριος δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν χωριά της Επαρχίας Λευκωσίας το μεσημέρι της Τρίτης (29/05).

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΕΝΟΙΚΟ: Ο Κοινοτάρχης για τον ανεμοστρόβιλο και την καταιγίδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία πέρα από τις καταρρακτώδεις βροχές, παρατηρούνται ισχυροί ανέμοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απο την Αστυνομία, ανεμοστρόβιλος έπληξε το χωριό Μένοικο προκαλώντας προβλήματα.

Όπως μας αναφέρθηκε, λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων, ο δρόμος Περιστερώνας – Ακακίου είναι κλειστός καθώς έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα.

Καλούνται οι οδηγοί που διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.