ΠΑΦΟΣ: Ελεύθεροι οι δύο για κλοπιμαία και ναρκωτικά

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθεροι οι δύο για κλοπιμαία και ναρκωτικά

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα (29/5) δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 25 Μαΐου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών.

Σήμερα (Τρίτη 29/5) καταχωρήθηκε η υπόθεση εναντίον τους. Το δικαστήριο διέταξε όπως απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στις 18.6.2018 και όπως αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Επίσης διέταξε όπως καταθέσουν εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τα στοιχεία τους να τοποθετηθούν στο stop list.

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 40 και 23 ετών, από τη Συρία, είχαν συλληφθεί στις 25 Μαΐου από μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE