ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ: Ανακαλεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας – «Νίκη της λογικής» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΚΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ: Ανακαλεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας – «Νίκη της λογικής» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακάλεσε την προηγούμενη κατ’ αρχήν θετική απόφαση για τη δημιουργία φάρμας κροκοδείλων το Κοινοτικό Συμβούλιο της Άχνας.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Σενέκη, μέλος της ομάδας Κυπριακού του ΔΗΚΟ και ενεργό πολίτη στην επαρχία Αμμοχώστου, το Κοινοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης (29/5) για αυτό το ζήτημα.

«Η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων, σε συνδυασμό με την ώριμη στάση της πλειοψηφίας των Κοινοτικών Συμβούλων, οδήγησαν σε μια μεγάλη νίκη της λογικής και της δημοκρατίας», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δίνοντας συγχαρητήρια στους Κοινοτικούς Συμβούλους, ο κ. Σενέκης μίλησε για αναξιοπιστία της ισραηλινής εταιρείας (που ανέλαβε το έργο) και την καλεί να σεβαστεί το Κοινοτικό Συμβούλιο και «να τερματίσει κάθε δραστηριότητα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας φάρμας κροκοδείλων στην ευρύτερη περιοχής της Άχνας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE