ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί επίσημα για τη Γενική Συνέλευση

Οι υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί επίσημα για τη Γενική Συνέλευση

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ υπενθυμίζει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση, στις 18:30 στο ξενοδοχείο HILTON (αίθουσα BALLROOM A).

Ενημερώνουμε ότι με βάση το καταστατικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ολοκληρωθεί χθες 29/05/18 στις 18:30, η υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας η οποία έχει οριστεί για τις 31/05/18 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Hilton.

Μέχρι και την προβλεπόμενη ώρα υποβολής υποψηφιοτήτων, έχουν υποβληθεί γραπτώς στην εταιρεία, τρεις υποψηφιότητες που αφορούν σε υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θέτουν εαυτόν προς επανεκλογή όπως ορίζεται από το Καταστατικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Τα τρία μέλη είναι:

1. Χάρης Παναγίδης
2. Πάνος Παναγιώτου
3. Βαγγέλης Τσαγγαρίδης

Παρακαλούμε όλους τους μετόχους όπως προσέλθουν νωρίς για δήλωση της παρουσίας τους, έτσι ώστε να μην καθυστερήσει, η έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης που είναι ορισμένη στις 18:30.

Τα συνεργεία εγγραφής παρουσίας, θα είναι στην διάθεση των μετόχων από τις 17:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top