ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε στο… στόμα του προέδρους μεγάλων ομάδων, τι του λέει ο Λαΐφης και άλλα

Πήρε στο… στόμα του προέδρους μεγάλων ομάδων, τι του λέει ο Λαΐφης και άλλα

Ανάρτηση από τον Γιώργο Τσόκκο την Τετάρτη όπου αναφέρει:

«Εκλογική συνέλευση της εταιρείας ΕΝΠ και παρουσίαση του πλάνου marketing σήμερα, 20:00 Δημαρχείο Παραλιμνίου.. Δεν ζήτησα εγώ να είμαι εδώ, αντίθετα είπαμε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες, είπαμε θα έχουμε σύγκρουση αξιών, δεν ζήτησα καν να μπω Πρόεδρος.. Και έχω και τον Λαϊφη να μου λέει πως πάλι 5 άτομα θα είμαστε 🙂 Δεν είμαστε εδώ για να απορροφούμε φόβους και να πληρώνω 20-30άρες όταν έχει πρόβλημα η ομάδα.. Τα ξέρουμε, δεν είναι αναγκη να τα ακούμε 10 φορές την ημέρα.. Ούτε ο Πρόδρομος είχε καλύτερες συνθήκες όταν μπήκε, ούτε ο Καραπατάκης, ούτε ο Σοφοκλέους.. Τις συνθήκες τις δημιουργείς και αν και η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή, η επαρχία και η ομάδα έχει πλεονεκτήματα που δεν έχει καμμιά άλλη ομάδα.. Μην ανησυχάτε, η ΕΝΠ δεν μπορεί να μεγαλώσει και ούτε να κτίσει γήπεδα και στάδια με τα λεφτά των μετόχων και των φιλάθλων της.. αλλά πρέπει όλοι να δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση..

Είπαμε οτι δεν θέλουμε να μπούμε, είπαμε ότι δεν είναι καλό το timing για μας, είπαμε δεν έχουμε χρόνο, μας είπαν πως τα τηλεοπτικά είναι 500.000 ενώ είναι 250.000, μας είπαν 1000 φορές μπες και είμαστε δίπλα σου.. οκ την ‘φορτωθήκαμε’:) Στην πορεία και δεν μιλώ για το συμβούλιο, κάποιοι πετάγονται από τα βαγόνια του τρένου..:) Όσοι κατέχουν θέσεις κλειδιά στην ομάδα, από ακαδημία μέχρι πρώτη ομάδα, να είναι παρών σήμερα.. όσοι ζητούσαν πράγματα και αλλαγές από εμένα φέτος για την ομάδα και πέρασαν πολλοί από το γραφείο μου, να είναι παρών.. όποιοι πιστεύουν ότι είμαστε πρώτο φαβορί για διαβάθμιση να είναι παρών.. ακόμα και όποιοι θέλουν πρωτάθλημα με το χαμηλότερο budget και το χαμηλότερο τηλεοπτικό, να ειναι παρών.. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.. Δεν με πειράζει το συμβούλιο, μικρό ή μεγάλο, θέλουμε καλές ιδέες και άτομα που μπορούν να υλοποιήσουν.. Συνεδρίες θα μεταφερθούν στο Ξενοδοχείο Οdessa, Σάββατο πρωί.. και θέλω και εναν μικρό που μόλις τέλειωσε το πανεπιστήμιο 23-26..».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top