ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο Ε/κ για εμπρησμό ταβέρνας

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού ταβέρνας στα Λατσιά που διαπράχθηκε στις 17/5.

Μετά τον 26χρονο και τον 35χρονο, που συνελήφθησαν την Τρίτη (29/5), η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 25χρονο Ελληνοκύπριο.

Η σύλληψη του 25χρονου έγινε στις 19:30 το βράδυ της Τετάρτης (30/5).

Θυμίζουμε ότι, οι δράστες που θέλησαν να προκαλέσουν ζημιά στην συγκεκριμένη ταβέρνα στα Λατσιά, περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη την είσοδο της ταβέρνας γύρω στις 02:00 της Πέμπτης (17/5) και τράπηκαν σε φυγή.

Πυροσβεστική και Αστυνομία έφτασαν στο σημείο, ενώ η φωτιά δεν φαίνεται να επεκτάθηκε σε εσωτερικούς ή διπλανούς χώρους της ταβέρνας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE