ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 56χρονου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Χειροπέδες φόρεσε 56χρονος στην Πάφο, το πρωί της Τετάρτης (30/5).

Εναντίον του 56χρονου ομοεθνή, που συνελήφθη στις 9:15 το πρωί της Τετάρτης (30/5), διερευνώνται τα αδικήματα, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Θυμίζουμε ότι, την ίδια ημέρα, η Αστυνομία Πάφου, συνέλαβε τον Ερνάλη Κοσμίοβ. Ο 30χρονος χαρακτηρίζεται ως μέλος εγκληματικής ομάδας και εναντίον του οποιου εκρεμμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης για εννιά σοβαρές υποθέσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου(ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΕ), ενώ εμπλέκεται και σε υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, καταστροφής περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών καθώς και επτά διαρρήξεις και κλοπές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE