Νέα φωτιά στην Παρεκκλησιά – Σε κινητοποίηση το Τμημα Δασών

Νέα φωτιά στην Παρεκκλησιά – Σε κινητοποίηση το Τμημα Δασών

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 10:00 το πρωι της Πέμπτης (31/05) η δασική πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά, η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 9.20.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά έκαψε 10 δεκάρια καλυμμένα με άγρια χόρτα και διάσπαρτα ελαιόδεντρα. 

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν εφτά άνδρες του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE