ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ροζ Πάνθηρας» ο 48χρονος που πιάστηκε στη Βαρκελώνη - Η σπείρα και η Ιντερπόλ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ροζ Πάνθηρας» ο 48χρονος που πιάστηκε στη Βαρκελώνη - Η σπείρα και η Ιντερπόλ

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού εμφανίστηκε ο 48χρονος Μαυροβούνιος που εκδόθηκε στις κυπριακές αρχές μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την 1η Μαρτίου και μετά από συνεργασία της Ιντερπόλ Κύπρου και των ισπανικών αρχών εκδόθηκε στο νησί την Παρασκευή (1/6) το απόγευμα.

Στο διά ταύτα, ο συλληφθείς, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης, φαίνεται να είναι μέλος της διαβόητης σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» και εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα που αφορούσε ληστεία κοσμημάτων αξίας €212.000 που έγινε σε κοσμηματοπωλείο στη Λεμεσό στις 28 Φεβρουαρίου 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιντερπόλ «έτρεχε» υπόθεση εναντίον των «Ροζ Πανθήρων» από το 2007-2016 και όπως δημοσιεύει η «Cyprus Mail» το δίκτυο είναι ύποπτο ότι διενήργησε 380 ένοπλες ληστείες από το 1999-2015.

Μάλιστα, η λεία της οργάνωσης θεωρείται ότι έφτασε τα €334.000.000.

Εξάλλου, η Αστυνομία αναζητεί και 39χρονο, ο οποίος φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE