Ανατροπή με Νόιερ και… «βλέπει» Μουντιάλ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατροπή με Νόιερ και… «βλέπει» Μουντιάλ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολύ ευχάριστα νέα με Μάνουελ Νόιερ. Ο 32χρονος γκολκίπερ είναι στους βασικούς έντεκα της Γερμανίας για το φιλικό με την Αυστρία και «φλερτάρει» έντονα με συμμετοχή στο Μουντιάλ.

Πιο κοντά στη… Ρωσία ο Μάνουελ Νόιερ.

Αυξημένες είναι πλέον οι πιθανότητες του έμπειρου πορτιέρε για παρουσία στο προσεχές Μουντιάλ.

Ο 32χρονος άσος συμπεριελήφθη στο βασικό σχήμα της εθνικής Γερμανίας για το φιλικό (19:00) με την Αυστρία και ενώ έχουν προηγηθεί αρκετοί δύσκολοι μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του τον περασμένο Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης και να μοιάζει χλωμό (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) το… ταξίδι στη Ρωσία.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE