ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο καταζητούμενος Χαράλαμπος Καλογερίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο καταζητούμενος Χαράλαμπος Καλογερίδης

Στη σύλληψη του καταζητούμενου, εδώ και καιρό, Χαράλαμπου Καλογερίδη προχώρησε την Κυριακή 3/6 η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη της δύναμης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος άντρες του ΕΑΟ, των Αστυνομικών διευθύνσεων Λάρνακας και Λεμεσού κατόρθωσαν να συλλάβουν τον 33χρονο, ο οποίος,όπως αναφέρει έγκυρη πηγή κρυβόταν το τελευταίο διάστημα σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Ο Καλογερίδης, μεταξύ άλλων καταζητείτο για την ληστεία στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 6 Μαρτίου και η σύλληψη του θεωρείται από την Αστυνομία ως επιτυχία, καθώς τον έψαχναν εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE