ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑ ΟΗΕ: «Εξελίξεις υπό προϋποθέσεις στο Κυπριακό»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑ ΟΗΕ: «Εξελίξεις υπό προϋποθέσεις στο Κυπριακό»

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος ανέλαβε πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι «στο Κυπριακό πρέπει να αναμένονται εξελίξεις υπό προϋποθέσεις».

Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, ο Βασίλι Νεμπένζια σημείωσε ότι το Κυπριακό παραμένει σε στασιμότητα.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας, σημείωσε, παρακολουθεί την κατάσταση στο Κυπριακό και εκτιμά ότι για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει πρώτα να γίνουν σε πολιτικό επίπεδο κάποια πράγματα και παρέπεμψε σε πολιτικές εξελίξεις στα εμπλεκόμενα μέρη, αναφερόμενος προφανώς στις τουρκικές εκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE