Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης – Θεωρείται ο «εγκέφαλος» ύποπτης ομάδας 80 ατόμων
Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης ο καταζητούμενος Κώστας Πατσαλίδης, ο οποίος συνδέεται με την ύποπτη ομάδα περίπου 80 ατόμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες κρατούμενος για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, το βράδυ της Κυριακής (3/6) προς τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/6), ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, επιτέθηκε εναντίον δύο μελών της Αστυνομίας.
Προκάλεσε επίσης ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και συγκεκριμένα σε κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου.
Στους δύο αστυνομικούς έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει κάκωση αγκώνα και ο άλλος κάκωση γονάτου.
Στα αδικήματα που διερευνώνται εις βάρος του δράστη, προστίθενται και αυτά της απειλής, της ανησυχίας, της δημόσιας εξύβρισης, της διασάλευσης της ειρήνης και της κακόβουλης ζημιάς σε κυβερνητική περιουσία.
Ιωάννα Μάντζιηπα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις