ΠΑΦΟΣ: Κεραυνός απείλησε το Κρατικό Δάσος - Εκδηλώθηκε πυρκαγιά

ΠΑΦΟΣ: Κεραυνός απείλησε το Κρατικό Δάσος - Εκδηλώθηκε πυρκαγιά

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (3/6) από κεραυνό, σε δύσβατη δασική περιοχή μεταξύ Κάμπου και Σταυρού της Ψώκας, στην καρδιά του Κρατικού Δάσους Πάφου, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 20:45.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά ανιχνεύτηκε από δασικό παρατηρητήριο που βρίσκεται στην περιοχή και υπήρξε άμεση κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών.
 
Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν 42 άνδρες του Τμήματος Δασών με 9 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών τα οποία επιχείρησαν ρίψεις νερού.
 
Στην περιοχή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE