ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε γυράδικο στην λεωφόρο Σταυρού -Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός σε γυράδικο στην λεωφόρο Σταυρού -Εκτεταμένες ζημιές

Πληροφορία για πυρκαγιά σε πρατήριο φαγητού και συγκεκριμένα σε γυράδικο στον Στρόβολο έλαβε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (3/6) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/6) και αφορούσε φωτιά σε γυράδικο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σταυρού.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας ενώ η Πυροσβεστική κατέσβησε τη φωτιά.

Καταστράφηκε το εσωτερικό μέρος και μαύρισε μέρος του εξωτερικού τοίχου με τις ζημιές να είναι μεγάλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εξετάσεις της Πυροσβεστικής κατέδειξαν κακόβουλη ενέργεια, ωστόσο νέες εξετάσεις διενεργούνται με το πρώτο φως της ημέρας.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του γυράδικου ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για το περιστατικό.

*Η κύρια φωτογραφία είναι από πυρκαγιά που είχε τεθεί κακόβουλα σε άλλο κατάστημα στην λεωφόρο Σταυρού πριν από περίπου έναν μήνα.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE