Διαφωνεί το Κόμμα για τα Ζώα με διεξαγωγή αγώνων ταχύτητας σε δασικούς δρόμους

Διαφωνεί το Κόμμα για τα Ζώα με διεξαγωγή αγώνων ταχύτητας σε δασικούς δρόμους

Τη διαφωνία του με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τροποποίηση του νόμου ώστε επιτρέπεται η χρήση δασικών δρόμων για σκοπούς αγώνων ταχύτητας και τους καλοκαιρινούς μήνες εκφράζει το Κόμμα για τα Ζώα.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε παρέμβαση στη φύση, ενώ αγώνες ταχύτητας σε δασικές περιοχές δε θα έπρεπε να διεξάγονται σε καμία εποχή του χρόνου. 

«Ευχόμαστε ότι η Βουλή (που θα έχει και τον τελευταίο λόγο), και η οποία αναμένεται να συζητήσει τους τροποποιητικούς κανονισμούς για να τους εγκρίνει δεν θα προχωρήσει στην ψήφιση τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE