ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βίασε την 81χρονη επειδή του έκανε παρατήρηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βίασε την 81χρονη επειδή του έκανε παρατήρηση

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η είδηση ότι 17χρονος βίασε 81χρονη γυναίκα η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία του βιασμού καθώς τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που λήφθηκαν από την ηλικιωμένη τον ‘έκαιγαν’.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως προχώρησε στην πράξη αυτή για να εκδικηθεί την 81χρονη γιατί του έκανε παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος συναντήθηκε το σπίτι της 81χρονης με την εγγονή της. Η ηλικιωμένη όταν τον είδε, του έκανε παρατήρηση και του είπε να φύγει από το σπίτι.

Ακολούθως, ο 17χρονος ήθελε να εκδικηθεί την ηλικιωμένη και μπήκε στο σπίτι της όπου και την βίασε.

Όπως είπε στην κατάθεση του, εκείνο το βραδύ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΑΣΜΟΣ 81ΧΡΟΝΗΣ: Γνωστός στο ζεύγος ηλικιωμένων ο 17χρονος

 

Θυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε, γύρω στις 0:40 το βράδυ της Παρασκευής (30/3).

 Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, ο ηλικιωμένος σύζυγός της 81χρονης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ απουσίαζε από την οικία του, άγνωστο πρόσωπο μπήκε στο σπίτι και επιτέθηκε και βίασε την 81χρονη σύζυγό του.

Η 81χρονη είχε μεταφερθεί  στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κατάγματα στη λεκάνη και στο χέρι.

Τέλος να αναφέρουμε πως ότι ο ανήλικος εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος έκρινε πως ο έχει σώας τας φρένας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE