ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά βόρεια της Σωτήρας- Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά βόρεια της Σωτήρας- Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο

Εκτός ελέγχουν μαίνεται πυρκαγιά η οποία ξέσπασε βόρεια της σήραγγας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, κοντά στο χωριό Σωτήρα της επάρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή, στην προσπάθεια ελέγχου και κατάσβεσης της  «ρίχτηκαν» 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας, 2 των Βρετανικών Βάσεων καθώς 6 οχήματα της Πυροσβεστικής και 2 του τμήματος δασών.

Όπως πληροφορούμαστε η φωτιά μαίνεται σε πολύ δύσβατη περιοχή ενώ έχει κατακάψει μέχρι στιγμής 1,5 εκτάριο άγριας βλάστης.

Να τονίσουμε ότι είχε ξεσπάει νέο μέτωπο πυρκαγιάς στο απέναντι ακριβώς σημείο το οποίο κατασβέστηκε και στη συνέχεια ξεκίνησε η νέα μεγάλη πυρκαγιά στο βόρειο σημείο,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE