ΛΑΤΣΙΑ: Πήγε με τη μαγκούρα στον αστυνομικό σταθμό – Τα έσπασε όλα

ΛΑΤΣΙΑ: Πήγε με τη μαγκούρα στον αστυνομικό σταθμό – Τα έσπασε όλα

Με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί του σταθμού Λατσιών το βράδυ του Σαββάτου (09/06).

Συγκεκριμένα, η 35χρονη πρώην σύντροφος προσώπου μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών έτσι ώστε να τον καταγγείλει, καθώς είχε προκαλέσει προηγουμένως ζημιές στην οικία της.

Γύρω στις 21:20 το βράδυ, όταν η 35χρονη έφευγε από τον σταθμό, αντίκρισε τον πρώην σύντροφο της να εξέρχεται από το όχημά του και να κρατάει μαγκούρα.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως μέλη του σταθμού όπου προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον μανιασμένο άντρα.

Τότε ο τελευταίος άρχισε να επιτίθεται και να κτυπά τους αστυνομικούς.

Τα μέλη της δύναμης, προχώρησαν στη σύλληψή του, ωστόσο όντας υπό σύλληψη, προκάλεσε ζημίες στον αστυνομικό σταθμό.

Στο εν λόγω πρόσωπο έγινε εξέταση αλκοόλης καθώς και νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Ι.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE