Στην Σιγκαπούρη ο Τραμπ για την ιστορική διάσκεψη με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Στην Σιγκαπούρη ο Τραμπ για την ιστορική διάσκεψη με τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφτασε την Κυριακή 10/06 στην Σιγκαπούρη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ιστορική διάσκεψη με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σχετικά με το μέλλον του πυρηνικού οπλοστασίου της Πιονγιάνγκ.

Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (Air Force One) προσγειώθηκε σε αεροπορική βάση της Σιγκαπούρης (Paya Lebar Air Base), ενώ είχε προηγηθεί κατά μερικές ώρες, η άφιξη του Κιμ που φορούσε ένα παραδοσιακό μαύρο κοστούμι “ Μάο” και ήταν κουρεμένος με το χαρακτηριστικό του κούρεμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποβιβαστεί από το προεδρικό αεροσκάφος κι αποχώρησε από την αεροπορική βάση, όπως μεταδίδει τηλεοπτικά το BBC.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE