ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται ο συνοδηγός ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί, έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων.

Το τροχαίο, όπως αναφέραμε και προηγούμενο δημοσίευμα, σημειώθηκε πρωί της Δευτέρας (11/06) στον δρόμο από Λιβάδια προς Ορόκλινη.

Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και να ανατραπεί.

Οδηγός και συνοδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και λόγω της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE