Έπιασε τη σύντροφό του να τον απατά, έβαλε φωτιά στο σπίτι και κάηκαν ζωντανοί

Έπιασε τη σύντροφό του να τον απατά, έβαλε φωτιά στο σπίτι και κάηκαν ζωντανοί

Ο απατημένος άνδρας βγήκε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, όπως και η σύντροφός του, αφού πρώτα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Ένας 50χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμα της συντρόφου του στο Μπρονξ. Μπήκε στο σπίτι και δεν πίστευε στα μάτια του. Η κοπέλα του ήταν μαζί με τον εραστή της και το μυαλό του τρελάθηκε.

Ο δράστης περιέλουσε τη φίλη του με εύφλεκτο υλικό και της έβαλε φωτιά.

Αμέσως, έπιασε φωτιά κι ο ίδιος, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Το ζευγάρι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο εραστής πρόλαβε να φύγει από το σπίτι πηδώντας από το παράθυρο κι απλά χτύπησε τον αστράγαλό του.

 

 


Από Gazzeta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.