Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»
Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Μετά την ανάληψη της διοίκησης του TvOne από τον Σωκράτη Χάσικο και εν όψει της αυλαίας της φετινής σεζόν τα δημοσιεύματα για την αντικατάσταση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο κανάλι του Αρχαγγέλου κοινώς....δίνουν και παίρνουν.
Οι φήμες θέλουν την σύζυγο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου ύστερα από δυο χρόνια παρουσίασης του «Όλα Για Σένα» να αποχωρεί από την απογευματινή ζώνη.
Η Τζώρτζια Παναγή θεωρείται ένα από τα φαβορί για το τιμόνι του "Όλα Για Σένα" με ονόματα Κύπριων καλλονών της τηλεόρασης και των ερτζιανών να φιγουράρουν ως επίδοξες οικοδέσποινες του ''Όλα Για Σένα".
Αυτό φαίνεται ότι επηρεάζει την Ευριπίδου, η οποία στο φινάλε της εκπομπής της την Παρασκευή, 15 Ιουνίου, και αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές έριξε το καρφί της λέγοντας: "Μην ακούτε κανέναν Δευτέρα θα είμαστε και πάλιν εμείς μαζί".
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
https://www.youtube.com/watch?v=V4mpTDJgs5w&feature=youtu.be
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις