ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί 72χρονος για εμπρησμούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις μέρες στο κελί 72χρονος για εμπρησμούς

Υπό κράτηση ύποπτος για εμπρησμούς στην επαρχία Λεμεσού.

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε το μεσημέρι 72χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος για πρόκληση δύο πυρκαγιών στα χωριά Σωτήρα και Καντού το απόγευμα της Πέμπτης 14/06.

Ο γέροντας που δεν παραδέχεται ενοχή, οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού ως ύποπτος για τα αδικήματα εμπρησμού και πρόκλησης πυρκαγιάς.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος τετραήμερης κράτησής του.

Ο ύποπτος φέρεται να είναι το πρόσωπο που έθεσε δύο πυρκαγιές το απόγευμα της Πέμπτης 14/06 στα χωριά Σωτήρα και Καντού.  Από τις πυρκαγιές κάηκε έκταση 4 εκταρίων με άγρια βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκύβαλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 72χρονου για τις πυρκαγιές – Μαρτυρία τον ‘έκαψε΄

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE