Τον φέρνουν κοντά στον ΑΠΟΕΛ όμως ο «Ντέβι» βλέπει άλλη ομάδα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον φέρνουν κοντά στον ΑΠΟΕΛ όμως ο «Ντέβι» βλέπει άλλη ομάδα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σιγά που θα έχανε αυτό το παιχνίδι ο Τόμας Ντε Βινσέντι…

Ο Ντε Βινσέντι λίγα 24ώρα μετά τα δημοσιεύματα για επαφές με ΑΠΟΕΛ τα οποία αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωμια, είχε αλλού στραμμένη την προσοχή του και συγκεκριμένα στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. 

 

Ο Αργεντίνος πρώην άσσος του ΑΠΟΕΛ, όπως και πολλοί συμπατριώτες του, το απόγευμα του Σαββάτου (16/6) «καρφώθηκαν» μπροστά από την τηλεόραση τους για να δουν την πρεμιέρα της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Ισλανδία.

Φυσικά ο Αργεντινοί θα περίμεναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα καθώς είδαν την ομάδα τους να πέφτει «θύμα» έκπληξης απέναντι στους «ψαράδες» αφού εξήλθε ισόπαλη με 1-1.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE