Ο διαιτητής δεν είδε το… χαμένο πέναλτι του Μέσι, είχε άλλη δουλειά – Δείτε τι έκανε!

Ο διαιτητής δεν είδε το… χαμένο πέναλτι του Μέσι, είχε άλλη δουλειά – Δείτε τι έκανε!

Πού είχε στραμμένο το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ και γιατί είχε πλάτη στον Αργεντινό σούπερ σταρ όταν εκτελούσε την «εσχάτη των ποινών»;

Τύπος και υπογραμμός ο Πολωνός διαιτητής του Αργεντινή – Ισλανδία, προτίμησε να εξασφαλίσει ότι ουδείς παίκτης θα μπει στην περιοχή κατά την εκτέλεση του πέναλτι, παρά να δει την κατάληξη του χτυπήματος από τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα προσπαθούσε και με τα δύο χέρια να ειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα όρια της γραμμής για να μην χρειαστεί να σφυρίξει επανάληψη.

Το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ το γύρισε προς το τέρμα, αφού η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του «Λίο», βλέποντας απλώς τον γκολκίπερ Χαλντόρσον να πέφτει και να διώχνει την κακή εκτέλεση.

Η φάση αποδείχθηκε μοιραία, αφού από το 64′ και ως το 95′ οι Αργεντινοί έφτιαξαν ελάχιστα πράγματα και δεν απεγκλωβίστηκαν από το 1-1.

Παρατηρήστε το στιγμιότυπο:

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE