Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ το κόστος δρόμου στο Παραλίμνι – Προκηρύχθηκε διαγωνισμός (Pic)

Σχεδόν 2 εκατ. ευρώ το κόστος δρόμου στο Παραλίμνι – Προκηρύχθηκε διαγωνισμός (Pic)

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για το έργο της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Δήμο Παραλιμνίου, με συνολικό κόστος 1 εκατομμύριο 810 χιλιάδες ευρώ.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «το έργο για «Βελτίωση της Λεωφόρου 1ης Απριλίου» στο Παραλίμνι μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταδίου, περιλαμβάνει την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την κατασκευή του κυκλικού κόμβου».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE