Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Με «καμπάνα» κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας συνθήματος που φώναξαν φίλαθλοι της εθνικής ομάδας της χώρας στο χθεσινό (17/6) νικηφόρο αγώνα του Μουντιάλ με τη Γερμανία.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το σύνθημα, που χαρακτηρίζεται ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Η ομοσπονδία του Μεξικού έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο συνήθως απευθύνεται προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να εκτελέσει ελεύθερο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE