Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Πειθαρχική έρευνα κατά του Μεξικού για ομοφοβικό σύνθημα

Με «καμπάνα» κινδυνεύει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, εξαιτίας συνθήματος που φώναξαν φίλαθλοι της εθνικής ομάδας της χώρας στο χθεσινό (17/6) νικηφόρο αγώνα του Μουντιάλ με τη Γερμανία.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το σύνθημα, που χαρακτηρίζεται ομοφοβικό από ομάδες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Η ομοσπονδία του Μεξικού έχει τιμωρηθεί αρκετές φορές με πρόστιμο για το συγκεκριμένο σύνθημα, το οποίο συνήθως απευθύνεται προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να εκτελέσει ελεύθερο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο

Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο

Τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως ειδικού απεσταλμένου της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για θέματα Κυπριακού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.