Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική  showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμογελαστά ζευγάρια της Ελληνικής σόουμπιζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης όμως, το γυαλί φαίνεται ότι έχει “ραγίσει” οριστικά πια.

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τη Realnews, οι δύο ηθοποιοί,  μόλις λίγες ημέρες πριν, χώρισαν και όπως φαίνεται οριστικά, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια του χώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους.

Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE