ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- 4 τραυματίες

ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- 4 τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/6 στον δρόμο Πάφου- Πόλεως Χρυσοχούς, κοντά στο Στρουμπί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 17:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους 4 τραυματίες στο Νοσοκομείο, ενώ μέλη της Αστυνομίας διερευνούν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου και ταυτόχρονα ρυθμίζουν την κυκλοφορία καθώς λόγω του ατυχήματος παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE