Προχωράει τελικά η παράδοση των πρώτων F-35 σύμφωνα με την Τουρκία

Προχωράει τελικά η παράδοση των πρώτων F-35 σύμφωνα με την Τουρκία

Την Πέμπτη (21/6) θα γίνει η παράδοση των πρώτων F-35 όπως δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ.

Την Πέμπτη θα γίνει η παράδοση των πρώτων F35 σε τελετή στις ΗΠΑ δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ λέγοντας ότι η απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου δεν τους επηρεάζει.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο TGRT είπε ότι “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το χρονοδιάγραμμα. Γιατί βγήκε μία τέτοια απόφαση από τη γερουσία; Είναι ξεκάθαρο. Αυτή η απόφαση βγήκε για να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία»

Για τους S-400, ο Μπεκίρ Μποζντάγ είπε ότι«δεν υπάρχει περίπτωση η Τουρκία να κάνει πίσω στο θέμα αυτό, ό,τι απόφαση κι αν πάρει η γερουσία».

Αναφερόμενος στις εκλογές της 24ης Ιουνίου ο Μπεκίρ Μποζντάγ προέβλεψε ότι πρόεδρος θα βγει από τον πρώτο γύρο υποστηρίζοντας ότι: “Οι προσευχές του λαού μας προς τον πρόεδρο Ερντογάν είναι πολλές».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE