Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο με δύο φορτηγά και ένα σαλούν – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο με δύο φορτηγά και ένα σαλούν – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής (22/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα σαλούν αυτοκίνητο.

Το ατύχημα σημειώθηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρά την έξοδο της Κοφίνου και με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Μια ελαφρά τραυματίας μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε λόγω του τροχαίου ατυχήματος και αναμένονται ρυμουλκά για να καθαρίσει η πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE