ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Απειλούσε ο 35χρονος συλληφθέντας – Απολύθηκε από δασοπυροσβέστης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Απειλούσε ο 35χρονος συλληφθέντας – Απολύθηκε από δασοπυροσβέστης

Ο 35χρονος που συνελήφθη φέρεται να απειλούσε ότι αν δεν τον προσλάμβαναν ως δασοπυροσβέστη θα εκδικείτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος κάτοικος της περιοχής όπου ξέσπασε η πυρκαγιά την Πέμπτη (21/6), στο παρελθόν εργαζόταν ως έκτακτος δασοπυροσβέστης, ωστόσο απολύθηκε λόγω παραπτωμάτων και από τότε, κάθε χρόνο υπέβαλλε αιτήσεις για να προσληφθεί ξανά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού οι αιτήσεις του απορρίπτονταν.

Σημειώνεται ότι, ο 35χρονος ύποπτος, μετά την τελευταία απόρριψη αίτησής του, μιλώντας σε άλλο πρόσωπο είπε «να δεις τι εν να τους κάμω».

Το δεύτερο πρόσωπο που συνομίλησε ο ύποπτος, φαίνεται μίλησε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να συλληφθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 35χρονος, διατηρούσε καμίνια για την κατασκευή κάρβουνων στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο 35χρονος ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για να εξασφαλιστεί διάταγμα προσωποκράτησής του, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE