ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 72χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη και τον αδελφό της

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 72χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη και τον αδελφό της

Mια ακόμα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Θύματα είναι δυο ανήλικα αδελφάκια τα οποία φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 72χρονος ομογενής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 72χρονος άντρας προέβαινε κατ’ εξακολούθηση, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως την 16-06-2018, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονης (σήμερα) και του 14χρονου αδερφού της.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από ένταλμα του 7ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για γείτονα των δύο ανηλίκων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE