Κάτι ξέρει για Λαβόρδε; Το RESPECT σε Ντούρις (PICS)

Κάτι ξέρει για Λαβόρδε; Το RESPECT σε Ντούρις (PICS)

Ο Χαρίλαος Παπαιωάννου, ο οποίος είναι αυτός που αναλαμβάνει με το πέρας των αγώνων της Ανόρθωσης και μας παρουσιάζει την παρακάμερα αυτών, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την Κυριακή ανάρτησε δύο μηνύματα που αφορούν Λαβόρδε και Ντούρις.

Πρώτα, αναφορικά για τον Κολομβιανό επιθετικό, έγραψε το εξής:

Ο Ρίκκυ την επόμενη εβδομάδα θα είναι Βουλγαρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα… Το πια μέρα αυτό είναι άγνωστο όμως…» έγραψε ο Χαρίλαος στο πρώτο του μήνυμα.

Λίγο μετά ακολούθησε η αναφορά του για τον Ντούρις όπου έγραψε «Respect to Ντούρις!!!».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα ΝΕΑ της Ανόρθωσης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE