Ο Πιέρος σε μία… πόζα χαλάρωσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πιέρος σε μία… πόζα χαλάρωσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πιέρος Σωτηρίου αφού ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Δανίας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι του.

Ο Κύπριος επιθετικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Κοπεγχάγη, ποζάρει για τις ανάγκες του Instagram στο σπίτι του, και τρελαίνει τα… κοριτσάκια που είναι fans του.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια του θέματος και με σχετική φωτογραφία με τον Πιέρο πρωταγωνιστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE