ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή – Έκλεισε κεντρικός δρόμος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλετιστή – Έκλεισε κεντρικός δρόμος

Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (25/6), στην λεωφόρο Νίκης στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Μέρος της λεωφόρου Νίκης, έχει κλείσει λόγω του τροχαίου, ενώ μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, βρίσκονται στο σημείο για να ρυθμίσουν την κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.