ΚΥΠΡΟΣ: Ένα βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε -«Μη γράψεις και εσύ το όνομά σου στο μάρμαρο...» -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ένα βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε -«Μη γράψεις και εσύ το όνομά σου στο μάρμαρο...» -VIDEO

Με ανάρτησή της η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό για τον αριθμό, μέχρι στιγμής, του αριθμού ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο για το 2018.

Η Αστυνομία, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως μόλις το μισό 2018 πέρασε και όμως οι νεκροί από τα τροχαία δυστυχήματα ανέρχονται στους 26.

Ένας αριθμός που πρέπει να κάνει το κοινό να αναλογιστεί τη δική του ασφάλεια.

«Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που καθορίζει τον αριθμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας που παίζει σημαντικό και μεγάλο ρόλο, στην αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων.

Μόλις σε μια μέρα (Δευτέρα 25/06) δυο αθώες ψυχές, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους.

Ας προσπαθήσουμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο κατά την οδήγηση για να μην θρηνήσουμε άλλες ζωές στην άσφαλτο.

Στην ανάρτησή της η Αστυνομία αναφέρει «στο μισό του χρόνου οι 26 νεκροί σε τροχαίες οδικές συγκρούσεις είναι πολλοί. Ας αποκτήσουμε επιτέλους οδική συνείδηση. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που καθορίζει τον αριθμό. Ας το προσέξουμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE